LIEFDEVOL LOSLATEN IN JOUW ZWANGERSCHAP

Het liefdevol loslaten in jouw zwangerschap programma

Je bent zwanger! Allereerst gefeliciteerd! Een nieuw Lief Begin is onderweg. En daar ben je natuurlijk oprecht heel blij mee, maar daarnaast brengt deze zwangerschap ook en hoop onrust, onzekerheid, ongemak en zorgen met zich mee!  Je lichaam verandert en daar heb je helemaal geen controle over. Het doet zeer en het voelt vervelend met al die kwaaltjes en veranderingen. En dan maar hopen dat het allemaal goed gaat daar binnen in je buik. Je hebt geen goede herinneringen aan de vorige keer en hier denk je nu weer steeds vaker aan.....   je ziet als een berg op tegen deze keer. 

Je kunt niet genieten van je zwangerschap, omdat je steeds het gevoel hebt, dat je nare dingen te wachten staan, net als de vorige keer. Dat kan gelden voor je zwangerschap, je bevalling en/of kraamtijd.

Een ding weet je heel erg zeker, je wilt het deze keer heel anders doen. 

Laat ons jou helpen!

HOE ZOU HET ZIJN ALS:

🀍 Jij je zwangerschap fysiek en mentaal ontspannen en positief kan beleven?

🀍 Jij de gedragspatronen, die je belemmeren, liefdevol los kunt laten en vervangen voor nieuwe, betere en gezondere patronen?

🀍 Jij je grenzen leert kennen en aangeven?

🀍 Jij ook fysiek, oude pijnen los kan laten?

🀍 Je vrij bent om de keuzes te maken, die echt bij jou passen, gewoon omdat je het waard bent?

🀍 Jij jouw kindje daarmee de beste start geeft, die je je maar kunt wensen?

🀍 En je daar de rest van je leven met een fijn gevoel op terug kijkt?

HOE KUN JE DAT BEREIKEN?

Bewustwording is de sleutel.

Veel vrouwen zijn gaan geloven, dat zwanger zijn, bevallen en moeder worden, een grote roze wolk is. Een geweldige periode, waarin jij je helemaal fantastisch hoort te voelen. 

Terwijl jij juist het gevoel hebt, dat het eerder een grijze wolk is, waarin je je voornamelijk moe, onrustig en ellendig voelt. Je denkt dat zo'n roze wolk voor jou niet is weggelegd.

En dat is niet waar!

Er zijn namelijk een aantal onbewuste blokkades, zoals niet helpende gedragspatronen, beperkende overtuigingen en oude trauma's, die je in de weg zitten! En dat geldt voor iedereen, die zijn zwangerschap en bevalling anders wil ervaren.

Eén van deze blokkades heet 'ik kan het niet'.

Wil je leren deze blokkades los te laten? Door ze los te laten en te transformeren naar betere en gezondere overtuigingen, zoals 'ik denk dat ik het wel kan' of 'ik ben goed zoals ik ben', kun jij een Lief begin voor jou en jouw baby ervaren!

Een Lief Begin naar een positief en ontspannen zwangerschap, bevalling en kraamperiode voor jou en je baby.

Dan nodigen wij je uit voor het 'Liefdevol loslaten in jouw zwangerschap' programma waarmee je voor eens en altijd afscheid kunt nemen van deze blokkades. 

HET LIEFDEVOL LOSLATEN IN JOUW ZWANGERSCHAP PROGRAMMA VAN LIEF BEGIN IS UNIEK :

Het programma in het kort

🀍 In vier sessies van 1,5 uur helpen wij jou afscheid te nemen van niet helpende patronen op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.

🀍 Twee sessies bij Kim, die door het geven van zwangerschapsmassage jouw lichaam leert te ontspannen en jij ook fysieke patronen, die eerst vastzaten aan je fysieke, mentale, emotionele en energetische blokkades, leert los te laten. 

🀍 Twee sessies bij Denise, die je helpt om jouw niet helpende patronen mentaal los te laten. Door onder andere hypnotherapie.

🀍 Je ontvangt als cadeau een heerlijk geurend en op jou afgestemd aroma dat na de massage thuis dient als ondersteuning. Uiteraard is dit aroma veilig te gebruiken in de zwangerschap.

ZEG VANDAAG NOG GEDAG TEGEN DIE BLOKKADES

Door het 'Liefdevol loslaten in jouw zwangerschap' programma beleefde ik deze zwangerschap, veel meer ontspannen i.p.v. continu gestrest. En ook al verliep mijn bevalling niet zoals ik het had gehoopt, ik kon op de juiste momenten mijn grenzen aangeven, waardoor ik achteraf heel goed terug kijk op de geboorte van mijn dochter! Ik ben trots op mezelf i.p.v. dat ik er nog een trauma bij heb gekregen!  Bedankt meiden!

 

-Inge- 

HET WORDT DE HOOGSTE TIJD VOOR EEN LIEF BEGIN

Maak daarom direct een afspraak!

Wij zijn Denise en Kim                      

Vanuit een diepe en liefdevolle verbondenheid, met alle vrouwen op deze wereld, weten wij, dat in welke fase van je leven je ook bevindt, hoe rot je je ook voelt en hoe uitzichtloos het nu lijkt, de oplossing en de hulpbronnen allemaal al in jou zitten, om weer gelukkig te worden met jezelf en jouw leven.

Gun jezelf en jouw leven een lief begin, door te leren om van jezelf te gaan houden. Ook wij liepen ooit rond met onrust en paniekaanvallen, onverwerkte trauma's en minderwaardigheidscomplexen. We stelden ons regelmatig de vraag of wij wel een goede moeder waren? De perfecte echtgenote? De hardwerkende medewerker? Die leuke en attente vriendin?

​Je wordt gevormd door je verleden!

Door de onbewust opgeslagen negatieve patronen aan te pakken, ontstond bij ons innerlijke vrijheid, vertrouwen en rust in onszelf. 

​Stap voor stap leerden wij te vertrouwen op onze eigen kunnen. Grenzen te stellen en de oplossing te vinden in onze eigen persoonlijke kracht. 

Leer ons beter kennen..... 

RUST, VEILIGHEID, ZELFACCEPTATIE EN LEVEN IN HET NU

Dit leer je:

🀍 Beter leren luisteren naar je lichaam en de stresssignalen dat het je geeft.

🀍 Hoe je beter voor jezelf zorgt.

🀍 Hoe je kunt omgaan met emoties.

🀍 Je zult meer flow gaan ervaren.

🀍 Bewust worden van je gedrag in stresssituaties.

🀍 De elementen om harmonie te ervaren.

🀍 Hoe je in je element komt. 

Het Liefdevol loslaten in jouw zwangerschap programma

Betaal in vier termijnen

€ 117,50

Het Liefdevol loslaten in jouw zwangerschap programma

Betaal in één keer

€ 435,00

Je bespaart € 35,00

🀍 4 sessies van 1,5 uur

🀍 2 sessies hypnotherapie

🀍 2 sessies massage

🀍 Als cadeau jouw olie

🀍Ondersteunende mp3

Als je in jezelf gelooft is alles mogelijk!

Gun jezelf een Lief Begin