KIM & DENISE

OVER KIM

🤍 Ik ben gelukkig getrouwd, moeder van drie prachtige dochters en een kleintje in mijn hart.

🤍 Ik ben gek op gezelligheid en maak het mijn familie en vrienden graag naar hun zin.
🤍 Ik ben graag op pad met man en kinderen.
🤍 Ik drink heel graag cappuccino en ben (een beetje) cola light verslaafd.

🤍 Ik houd van heerlijk hardlopen voor een actief lijf en lekker mediteren voor een leeg hoofd. 

🤍 Ik ga graag een dagje naar de sauna met vriendinnen.
🤍 Ik geloof in de eigen kracht van het zelf oplossend vermogen dat eenieder in zich heeft.

KIM HAAR VERHAAL

Ik ben iemand die al vroeg heeft geleerd, dat je veel kunt bereiken door hard te werken en door te gaan. Na de geboorte van mijn drie dochters heb ik dit ook lang volgehouden. Ik werkte fulltime, had een druk en fijn sociaal leven en de zorg voor mijn gezin. Nadat ik mijn vierde kindje was verloren, floot mijn lichaam mij echter keihard terug.  Omdat ik gewoon door was gegaan, kwam ik met een paniekaanval langs de A4 stil te staan, 

Hierna volgde voor mij een heftige en intense periode, waarin ik heel veel over mijzelf heb geleerd en ik besloot dat het tijd was voor verandering. 

Mijn gezin staat nu centraal en ik ben gaan doen wat ik echt leuk vind. Na ruim veertien jaar als klinisch verloskundige gewerkt te hebben, werk ik nu in mijn eigen praktijk. Hier geef ik oprechte en liefdevolle aandacht aan vrouwen door samen in gesprek te gaan en het geven van massages.

WAT JE OVER KIM MOET WETEN:

Voor mij is blijven leren een thema in mijn leven. Door het verkrijgen van nieuwe kennis en inzichten weet ik steeds beter wat ik graag wil bereiken en wat écht bij mij past. Ik kan niet tegen onrecht en als je in mijn hart zit, kan je op mij rekenen. 

OVER DENISE

🤍 Mijn gezin is mijn top prioriteit.

🤍 Ik vind gezond eten heel erg belangrijk, maar ik hou niet van  koken. Hier ga ik voor minimale inspanning, maximaal resultaat….lang leve de vers pakketten van AH en Hello Fresh.

🤍 Ik begin mijn dag om 06:30 uur met een half uurtje wandelen.

🤍 Met yoga en meditatie zorg ik voor een betere balans in de hectiek van alle dag.

🤍 Ik ben dol op vakantie en relaxen met mijn gezin.

🤍 Daarnaast ben ik altijd in voor nieuwe opleidingen en nieuwe projecten, zodat ik de beste versie van mezelf kan zijn.

DENISE HAAR VERHAAL

Toen ik 19 was ging ik fulltime werken, ik deed de leer werk combinatie van de HBO-V. Ik had een druk sociaal leven en maakte veel mee op mijn werk. Toen ik afstudeerde en als gediplomeerd verpleegkundige ging werken, ontwikkelde ik een paniek stoornis. Ik had zo hard mijn best gedaan om alle ballen in de lucht te houden en dat lukte ineens niet meer. Ik kreeg antidepressiva van mijn huisarts en ging naar de psycholoog voor cognitieve gedragstherapie. Een pleister op de wonden, maar ik kon er een poosje mee vooruit.

Ik had inmiddels een gezin, met twee prachtige kinderen en een hele lieve man. We woonden in Italië, toen opeens de paniekaanvallen weer verschenen. Dat was het moment waarop ik besloot, dat ik deze rotgevoelens nooit meer terug wilde. Door de hulp die ik zocht en de opleidingen die ik deed, leerde ik heel veel over mezelf. Ik was iemand die de lat erg hoog had liggen m.b.t. het moederschap, mijn huishouden, maar ook naar mijn vriendinnen toe. Als ik iets doe, doe ik het wel goed. Ik hield dingen heel erg graag onder controle, met alle stress en onrust die daarbij hoort. Daarnaast was ik een persoon die heel veel voelt, van zichzelf, maar zeker ook van anderen.

Vele oude patronen heb ik weten te doorbreken met hypnotherapie. En omdat sommige ingesleten patronen hardnekkig zijn, merk ik dat ik als onderhoud of als het nodig is terug ga naar mijn eigen therapeut. 

Deze ingesleten patronen zitten er niet zomaar. Confronterend dat je als mens dan ziet waar dit vandaan komt. Ook bij mij ligt de wortel in mijn jeugd, in de opvoeding, de dingen die ik toen had meegemaakt. 

Ik heb geleerd om mij vrij te voelen, om de controle soms los te laten en dat geeft veel meer rust en blijheid in mijn leven. Soms is prima, goed genoeg. Ik (h)erken mijn grenzen. En ik bepaal nu zelf of ik veel wil voelen of niet. De meeste eigenschappen zijn enorme kwaliteiten, maar alleen als je zelf de keuze hebt of je ze gebruiken wilt of niet.

WAT JE OVER DENISE MOET WETEN

Persoonlijke groei vind ik ongelooflijk belangrijk. Ik wil altijd nieuwe dingen blijven leren en spannende dingen blijven doen. Om mezelf weer op nieuwe manieren en in nieuwe situaties te ervaren en leren kennen. Omdat me dat een gevoel van vrijheid geeft. Om te zijn en te ontdekken wie ik werkelijk ben. En dat gun ik jou ook! Ik ben ervan overtuigd, dat je altijd een keuze hebt. Je kunt misschien niet alles wat je overkomt kiezen, maar je kunt wel altijd (leren) kiezen, hoe je ermee omgaat. Ik vind het frustrerend als mensen daar hun verantwoordelijkheid niet in nemen.

WAAR KENNEN WIJ ELKAAR VAN:

Wij kennen elkaar vanuit het ziekenhuis, waar wij beiden op de afdeling verloskunde werken. Door ons werk in het ziekenhuis hebben we veel meegemaakt en komen we veel (zwangere) vrouwen tegen met trauma's, onzekerheden, extreme perfectionisme, angsten en paniekaanvallen. Wij herkenden onszelf natuurlijk en zagen hoe dit ook andere vrouwen belemmerde en welke weerslag dit heeft op hun gezin. 

We ontdekten dat door hypnotherapie in combinatie met massage je gemakkelijk tot de diepere laag van het probleem kon doordringen. De meeste klachten, zijn slechts de symptomen van een dieper gelegen laag. Op mentaal, emotioneel en zelfs op energetisch niveau. De pijnen zijn een uiting van een fluistering die is gaan schreeuwen om aandacht. 

Je ervaringen van vroeger, bepalen hoe je je nu voelt en de wereld om je heen ervaart.

ZO DENKEN WIJ EROVER:

Angst, in welke vorm dan ook, belemmert je altijd om te zijn wie je eigenlijk bent. Door oude en ongezonde gedragspatronen, zowel fysiek als mentaal, te transformeren, komt er weer ruimte en rust in je lichaam en hoofd, Hierdoor kun je kiezen voor gezonder gedrag, zul je meer vrijheid ervaren en kunnen genieten van dat wat écht belangrijk is in jouw leven! Als alle vrouwen van zichzelf leren houden, wordt de wereld veel mooier. 

ZULLEN WE KENNIS MAKEN?

Ben jij er klaar voor om dat wat je belemmert op te ruimen? Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Druk dan op de onderstaande knop en vul het contact formulier in!