OVER KIM

🤍 Ik ben gelukkig getrouwd, moeder van drie prachtige dochters en een kleintje in mijn hart.

🤍 Ik ben gek op gezelligheid en maak het mijn familie en vrienden graag naar hun zin.
🤍 Ik ben graag op pad met man en kinderen.
🤍 Ik drink heel graag cappuccino en ben (een beetje) cola light verslaafd.

🤍 Ik houd van heerlijk hardlopen voor een actief lijf en lekker mediteren voor een leeg hoofd. 

🤍 Ik ga graag een dagje naar de sauna met vriendinnen.
🤍 Ik geloof in de eigen kracht van het zelf oplossend vermogen dat eenieder in zich heeft.

KIM HAAR VERHAAL

Ik ben iemand die al vroeg heeft geleerd, dat je veel kunt bereiken door hard te werken en door te gaan. Na de geboorte van mijn drie dochters heb ik dit ook lang volgehouden. Ik werkte fulltime, had een druk en fijn sociaal leven en de zorg voor mijn gezin. Nadat ik mijn vierde kindje was verloren, floot mijn lichaam mij echter keihard terug.  Omdat ik gewoon door was gegaan, kwam ik met een paniekaanval langs de A4 stil te staan, 

Hierna volgde voor mij een heftige en intense periode, waarin ik heel veel over mijzelf heb geleerd en ik besloot dat het tijd was voor verandering. 

Mijn gezin staat nu centraal en ik ben gaan doen wat ik echt leuk vind. Na ruim zestien jaar als klinisch verloskundige gewerkt te hebben, werk ik nu in mijn eigen praktijk. Hier geef ik oprechte en liefdevolle aandacht aan vrouwen door samen in gesprek te gaan en het geven van massages.

WAT JE OVER KIM MOET WETEN:

Voor mij is blijven leren een thema in mijn leven. Door het verkrijgen van nieuwe kennis en inzichten weet ik steeds beter wat ik graag wil bereiken en wat écht bij mij past. Ik kan niet tegen onrecht en als je in mijn hart zit, kan je op mij rekenen. 

ZULLEN WE KENNIS MAKEN?

Ben jij er klaar voor om dat wat je belemmert op te ruimen? Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Druk dan op de onderstaande knop en vul het contact formulier in!