Ik ben Kim

Gelukkig getrouwd, moeder van drie prachtige dochters en een kleintje in mijn hart. Ik heb bijna 20 jaar ervaring als verloskundige. Die ervaring, maar zeker ook mijn eigen levenservaring, gebruik ik om andere vrouwen te helpen vanuit een diepe en liefdevolle verbondenheid. In welke fase van je leven je je ook bevindt, hoe rot je je ook voelt en hoe uitzichtloos het misschien lijkt: ik weet dat de oplossing en hulpbronnen om weer gelukkig te worden met jezelf allemaal al in jou zitten.

 

Ooit liep ik zelf rond met onrust en paniekaanvallen, onverwerkte trauma’s en minderwaardigheidscomplexen. Door de onbewust opgeslagen negatieve patronen aan te pakken, ontstond innerlijke vrijheid, rust en vertrouwen in mezelf. Ik gun het jou ook om te leren om van jezelf te houden, grenzen te stellen en je eigen kracht te vinden.

Mijn verhaal

Ik leerde al vroeg dat je veel kunt bereiken door hard te werken en door te gaan. Na de geboorte van mijn drie dochters heb ik dit lang volgehouden. Ik werkte fulltime, had een druk en fijn sociaal leven en de zorg voor mijn gezin. Nadat ik mijn vierde kindje verloor, floot mijn lichaam mij keihard terug. Omdat ik gewoon door was gegaan, kwam ik met een paniekaanval langs de A4 stil te staan.

 

Daarna volgde voor mij een heftige en intense periode, waarin ik heel veel over mijzelf leerde. Ik besloot dat het tijd was voor verandering.

 

Mijn gezin staat nu centraal en ik ben gaan doen wat ik echt leuk vind. Na ruim 17 jaar als klinisch verloskundige gewerkt te hebben, werk ik nu in mijn eigen praktijk. Hier geef ik oprechte en liefdevolle aandacht aan vrouwen door samen in gesprek te gaan en het geven van massages.

Meer Kim

🤍 Ik ben gelukkig getrouwd, moeder van drie prachtige dochters en een kleintje in mijn hart.

🤍 Ik ben gek op gezelligheid en maak het mijn familie en vrienden graag naar hun zin.
🤍 Ik ben graag op pad met man en kinderen.
🤍 Ik drink heel graag cappuccino en ben (een beetje) cola light verslaafd.

🤍 Ik houd van heerlijk hardlopen voor een actief lijf en lekker mediteren voor een leeg hoofd. 

🤍 Ik ga graag een dagje naar de sauna met vriendinnen.
🤍 Ik geloof in de eigen kracht van het zelf oplossend vermogen dat eenieder in zich heeft.

Zullen we kennis maken?

Ben je er klaar voor om dat wat je belemmert op te ruimen? Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.