Lief Begin Zelfzorgtraject

Lief Begin Zelfzorgtraject

In vier sessies van anderhalf uur gaan we in het Lief Begin Zelfzorgtraject samen aan de slag. De oorzaak van je klachten vinden vaak hun oorsprong in je verleden. Veel keuzes maak je onbewust, vanuit patronen die je via je opvoeding hebt meegekregen. Je ontdekt welke patronen niet meer werken voor jou en leert om die liefdevol los te laten. Zo maak je ruimte voor nieuwe, gezondere patronen. Ruimte voor een nieuw lief begin, waarin je:

  • oude pijnen loslaat, ook fysiek,
  • grenzen leert kennen en stellen,
  • keuzes maakt die bij jou passen,
  • weet waar jij voor staat,
  • ontspant en harmonie vindt.

Elk traject begint met jou als vertrekpunt. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? Tijdens de sessies gaan we met elkaar in gesprek en geef ik ontspanningsmassages. Ik zorg voor ontspanning en help je ontdekken wat je belemmert. Ik help je uit je hoofd te gaan en te voelen met je lijf, en om weer in verbinding met jezelf te komen.

 

De investering in het Lief Begin Zelfzorgtraject bedraagt 399 euro. Daarbij ontvang je een heerlijk geurende olie dat speciaal is afgestemd op jouw behoeften, om je thuis te ondersteunen. Twijfel je nog of het traject iets voor jou is? Neem gerust contact met me op; ik vertel je graag meer.

Ben jij deze vrouw?

Je bent zwanger. Je hoofd maakt overuren. Je voelt je onrustig. Een kleine gebeurtenis kan je geïrriteerd, boos of verdrietig maken. Lichamelijk heb je vage pijnklachten. Je schouders zijn continu gespannen en je onderrug is je zwakke plek.

En terwijl je hoofd, je lijf en jouw ongeboren kindje om aandacht schreeuwen, houd jij je vooral bezig met anderen. Je kinderen, je partner, je werk, je vriendinnen. Je wilt niemand teleurstellen en op alle vlakken uitblinken.

Ben je bang om kopje onder te gaan?

Afscheid van blokkades

Hoe komt het dat je zo duidelijk voor ogen ziet wat je wilt bereiken, maar het toch niet lukt? Onhandig gedrag, beperkende overtuigingen en oude trauma’s zitten in de weg. Vaak komen je belemmeringen voort uit je eigen opvoeding, en geef je die patronen door aan je eigen gezin.

Samen ontdekken we welke blokkades je belemmeren. Dat doen we op verschillende manieren, zoals door te praten, massage en met behulp van mijn biotensor; een energetisch meet- en testinstrument dat de energie van ons lichaam kan meten en in combinatie met NEI-therapie antwoord kan geven  op vragen die in jouw onbewuste spelen. Doordat je je bewust wordt van je blokkades en deze los te koppelen, laat je de energie weer stromen en komen er er gezondere overtuigingen voor in de plaats. Zoals: ‘Ik mag er zijn’, en ‘Ik ben goed zoals ik ben’.

Door het 'Lief Begin' Zelfzorgtraject transformeerde ik van iemand met het hoofd altijd in het verleden, een lichaam vol pijntjes. Iemand die zich zwak voelde en dacht een slechte moeder te zijn, naar iemand die grenzen stelt! En wat ik nóóit had gedacht: iemand die van zichzelf houdt. Bedankt!

-Angel-

Voelt het voor jou beter om eerst te ervaren wat een behandeling voor je doet? Boek dan een losse Lief Begin Zelfzorgsessie. Tijdens deze sessie gaan wij aan de slag met jouw verlangen en wat jij zou willen bereiken. Een losse sessie duurt anderhalf uur en kost 109 euro.