Energetische ontspanningsmassage

Een energetische ontspanningsmassage is een zachte vorm van massage waarbij ik je lichaam op een contactvolle manier aanraak. De massage is er vooral op gericht om de energie in je lichaam te voelen en die te laten stromen. Ik maak gebruik van verschillende massagetechnieken en stem af welke techniek het beste bij jou past.

Wil jij weer ontspannen en vol energie door het leven?

Een energetische ontspanningsmassage is een mooie manier om meer aandacht aan je lijf te besteden en lief voor jezelf te zijn. Het helpt stress en fysieke klachten aan bijvoorbeeld rug, nek en schouders te verminderen. Met een energetische ontspanningsmassage help ik je de verbinding met jezelf weer te vinden.

Tijdens de massage krijgt je lichaam de tijd om zich te openen. Je maakt zo contact met gevoelens en herinneringen die in je lichaam aanwezig zijn. Je lichaam wordt op een natuurlijke manier van stress bevrijd.

Massage boeken?

De energetische ontspanningsmassage is onderdeel van het Lief Begin Zelfzorgtraject. Maar je kunt deze massage ook los boeken. Een losse behandeling kost 79 euro voor vijf kwartier. Je kunt ook drie massages van vijf kwartier boeken voor eenmalig 209 euro.

De massages vinden plaats in mijn praktijk boven Koffie met Koek bij Veenerick op het Noordplein in Roelofarendsveen.