Zwangerschapsmassage

Ben je zwanger en doet je lijf zeer, heb je pijnlijke voeten en mis je een moment voor jezelf? Voel je aan alles dat je lichaam en hoofd ontspanning nodig hebben? Met een zwangerschapsmassage geef ik jou en je ongeboren kindje vijf kwartier maximale ontspanning. Je komt weer in verbinding met je lichaam en kunt bewust ontspannen. Door die ontspanning ervaar je minder stress en klachten

Zwangerschapsmassage boeken

Vanaf 14 weken zwangerschap ben je van harte welkom voor een zwangerschapsmassage. Ik geef zwangerschapsmassages als onderdeel van het Lief Begin Zelfzorgtraject, maar een losse zwangerschapsmassage boeken kan ook. Je betaalt dan 79 euro voor vijf kwartier, of eenmalig 209 euro voor drie sessies van vijf kwartier.

Ik geef liefdevolle en professionele massages, waarna je je ontspannen en in verbinding met je kleintje voelt. Je voelt je krachtig en sterk, wat je helpt tijdens je zwangerschap en bevalling.

Ken je een zwangere vrouw die ontspanning kan gebruiken?

De zwangerschapsmassages vinden plaats in mijn praktijk boven Koffie met Koek bij Veenerick op het Noordplein in Roelofarendsveen.