LIEFDEVOL LOSLATEN

Het Liefdevol loslaten traject

Een lief Begin....dat lijkt voor jou oneindig ver weg. Het voelt meer al een begin van het einde. Jouw hoofd maakt overuren, het staat nooit meer stil. Je voelt je onrustig en gestrest. Uit je evenwicht, er hoeft niet veel te gebeuren of je bent geïrriteerd, boos, verdrietig of chagrijnig. Je hebt lichamelijk allerlei vage pijnklachten, je schouders zijn continu gespannen en je onderrug is je zwakke plek. 

Je hebt het gevoel dat je verzuipt in alle taken, die op je wachten, het is ook nooit af. Je gezinsleven en je werk vragen veel van je en dan heb je ook nog vriendinnen. Je wilt niemand teleurstellen en legt de lat erg hoog. Je wilt een goede moeder zijn, het liefst de leukste en de beste. Voor je partner wil je het ook graag heel goed doen.  Jouw vriendschappen gaan vaak ook net even wat dieper, je bent een attente en inspirerende vriendin. Op je werk zet jij dat stapje extra, net even iets meer dan de rest. Waardoor je continu over je eigen grenzen gaat, al weet je vaak niet eens dat je die hebt.

Je hebt het gevoel alsof je verzuipt, je steeds vaker even kopje onder gaat, om vervolgens nog net weer proestend boven te komen....maar niet voor lang meer!

Laat ons jouw reddingsboei zijn

HOE ZOU HET ZIJN ALS:

🤍 Jij fysiek en mentaal meer ontspannen en positief in het leven kan staan?

🤍 Jij de gedragspatronen, die je belemmeren, liefdevol los kunt laten en vervangen voor nieuwe, betere en gezondere patronen?

🤍 Jij je grenzen leert kennen en aangeven?

🤍 Jij ook fysiek, oude pijnen los kan laten?

🤍 Je vrij bent om de keuzes te maken, die echt bij jou passen, gewoon omdat je het waard bent?

HOE KUN JE DAT BEREIKEN?

Bewustwording is de sleutel.

Veel vrouwen zijn gaan geloven, dat het leven bij anderen, is als in een 'film'. Werk, gezin, vriendinnen en het sociale leven zijn als een goed geoliede machine, die dag en nacht gewoon blijft doordraaien. Alles en iedereen blij, ontspannen en in harmonie. 

Terwijl jij juist het gevoel hebt, tegen de stroom in te moeten zwemmen, de machine hapert en voor jou zo'n geolied leven onmogelijk lijkt.

Dat niet waar!

Er zijn namelijk een aantal onbewuste blokkades, zoals onhandig gedrag, beperkende overtuigingen en oude trauma's, die je in de weg zitten! En dat geldt voor iedereen op weg naar een makkelijker en ontspannen leven.

Eén van deze blokkades heet 'ik ben niet goed genoeg'.

Wil je leren deze blokkades los te laten? Door ze los te laten en te transformeren naar betere en gezondere overtuigingen, zoals 'ik mag er zijn' of 'ik ben goed zoals ik ben' , kun jij een Lief Begin voor jezelf ervaren!

Een Lief Begin naar meer ontspanning en harmonie in je leven.

Dan nodigen wij je uit voor het 'Liefdevol loslaten' programma waarmee je voor eens en altijd afscheid kunt nemen van deze blokkades. 

HET LIEFDEVOL LOSLATEN PROGRAMMA VAN LIEF BEGIN IS UNIEK :

Het programma in het kort:

🤍 In vier sessies van 1,5 uur helpen wij jou afscheid te nemen van niet helpende patronen op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.

🤍 Twee sessies bij Kim, die door het geven van een energetische massage jouw lichaam leert te ontspannen en jij ook fysieke patronen, die eerst vastzaten aan je fysieke, mentale, emotionele en energetische blokkades. los te laten.

🤍 Twee sessies bij Denise, die je helpt om jouw niet helpende patronen mentaal los te laten. Door onder andere hypnotherapie

🤍 Je ontvangt als cadeau een heerlijk geurend en op jou afgestemd aroma die na de massage thuis dient als ondersteuning.

ZEG VANDAAG GEDAG TEGEN DIE BLOKKADES

Door het 'Liefdevol loslaten' programma transformeerde ik van iemand met het hoofd altijd in het verleden, een lichaam vol pijntjes. Iemand die zich zwak voelde en dacht een slechte moeder te zijn, naar iemand die grenzen stelt! En wat ik nóóit had gedacht: iemand die van zichzelf houdt. Bedankt meiden!

-Angel-

HET WORDT DE HOOGSTE TIJD VOOR EEN LIEF BEGIN

Maak daarom direct een afspraak!

Wij zijn Denise en Kim                      

Vanuit een diepe en liefdevolle verbondenheid, met alle vrouwen op deze wereld, weten wij, dat in welke fase van je leven je ook bevindt, hoe rot je je ook voelt en hoe uitzichtloos het nu lijkt, de oplossing en de hulpbronnen allemaal al in jou zitten, om weer gelukkig te worden met jezelf en jouw leven.

Gun jezelf en jouw leven een Lief begin, door te leren om van jezelf te gaan houden. Ook wij liepen ooit rond met onrust en paniekaanvallen, onverwerkte trauma's en minderwaardigheidscomplexen. We stelden ons regelmatig de vraag of wij wel een goede moeder waren? De perfecte echtgenote? De hardwerkende medewerker? Die leuke en attente vriendin?

Je wordt gevormd door je verleden!

Door de onbewust opgeslagen negatieve patronen aan te pakken, ontstond bij ons innerlijke vrijheid, vertrouwen en rust in onszelf. 

Stap voor stap leerden wij te vertrouwen op onze eigen kunnen. Grenzen te stellen en de oplossing te vinden in onze eigen persoonlijke kracht. 

Leer ons beter kennen..... 

RUST, VEILIGHEID, ZELFACCEPTATIE EN LEVEN IN HET NU

Dit leer je:

🤍 Het beter leren luisteren naar je lichaam en de stresssignalen dat het je geeft.

🤍 Hoe je beter voor jezelf zorgt.

🤍 Hoe je kunt omgaan met emoties.

🤍 Je zult meer flow gaan ervaren.

🤍 Bewust worden van je gedrag in stresssituaties.

🤍 De elementen om harmonie te ervaren.

🤍 Hoe je in je element komt. 

Het Liefdevol loslaten programma

Betaal in vier termijnen

€ 117,50

Het Liefdevol loslaten programma

Betaal in één keer

€ 435,00

Je bespaart € 35,00

🤍 4 sessies van 1,5 uur

🤍 2 sessies hypnotherapie

🤍 2 sessies massage

🤍 Als cadeau jouw olie

 

 

Als je in jezelf gelooft is alles mogelijk!

Gun jezelf een Lief Begin