HYPNOTHERAPIE

Hypnotherapie, wat is het?

Hypnotherapie is een therapievorm waarbij hypnose als middel gebruikt wordt om jou in een lichte trance te brengen, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot jouw onbewustzijn. Hypnose is niks anders als een ontspannen staat, waarin jij een sterke focus hebt.

Je kent het vast wel dat je een spannend boek aan het lezen bent, of een netflix serie aan het kijken bent. Je bent met je aandacht (focus) helemaal bij jouw boek of serie, terwijl je partner al 3x dezelfde vraag heeft gesteld. Ergens hoor je hem wel, maar jouw aandacht is elders. Of je bent lekker met je vriendin aan het kletsen aan de telefoon, terwijl je kinderen ondertussen het hele huis afbreken. Jij merkt dat dan veels te laat op ;-). Op zo'n moment ben je in een lichte trance staat. 

Uiteraard ben jij altijd zelf in controle, je kunt ten alle tijden uit zo'n trance staat komen. Er gebeurt daarom ook niets wat je zelf echt niet wilt. 

Waarom werkt hypnotherapie?

Bewust kun je vaak prima benoemen wat het probleem is waar je last van hebt. Meestal heb je ook al van alles geprobeerd om je probleem niet te doen, maar dat lukt je uiteindelijk dan toch niet zelf.

Het is net zoiets als afvallen, je volgt een dieet, met wat geluk val je een paar kilo af, maar uiteindelijk kun je het dieet niet volhouden en kom je weer aan. Bewust weet je prima, dat je minder en gezonder moet eten, meer moet bewegen, maar zo simpel is het niet. Want onbewuste processen zorgen ervoor dat alles bij het oude blijft en je stopt met je dieet, het is alsof je continu tegen de stroom in zwemt.

Met hypnose krijg je toegang tot jouw onbewustzijn, waardoor je de transformatie kan maken, die nodig is voor ander, beter en gezonder gedrag. Waardoor je het gevoel hebt dat je met de stroom mee zwemt, i.p.v. er tegenin.

Laat mij jouw reddingsboei zijn

HOE ZOU HET ZIJN ALS:

🀍Jij oude ongezonde patronen, angsten kan transformeren naar gezondere nieuwe patronen?

🀍 Je begrijpt waarom je doet zoals je doet, waardoor je een keuze hebt om dit te veranderen?

🀍 Jij je grenzen leert kennen en aangeven?

🀍 Je vrij bent om de keuzes te maken, die echt bij jou passen, gewoon omdat je het waard bent?

🀍 Jij fysiek en mentaal meer ontspannen en positief in het leven kan staan?

Laat mij jou begeleiden bij jouw transformatie

HOE KUN JE DAT BEREIKEN?

Bewustwording is de sleutel.

Veel vrouwen zijn gaan geloven, dat het leven bij anderen, is als in een 'film'. Werk, gezin, vriendinnen en het sociale leven zijn als een goed geoliede machine, die dag en nacht gewoon blijft doordraaien. Alles en iedereen blij, ontspannen en in harmonie. 

Terwijl jij juist het gevoel hebt, tegen de stroom in te moeten zwemmen, de machine hapert en voor jou zo'n geolied leven onmogelijk lijkt.

Dat niet waar!

Er zijn namelijk een aantal onbewuste blokkades, zoals onhandig gedrag, beperkende overtuigingen en oude trauma's, die je in de weg zitten! En dat geldt voor iedereen op weg naar een makkelijker en ontspannen leven.

En er is goed nieuws voor jou, want iedereen kan in hypnose, simpelweg omdat je ook in slaap kan vallen en kan netflixen ;-) Hypnotherapie is voor iedereen geschikt, die zich hiervoor openstelt.

En ik begeleid jou hier graag bij, zolang jij maar bereid bent om de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ongezonde gedrag en gemotiveerd bent om de veranderingen te maken die daarvoor nodig zijn, zodat wij allebei blij naar huis gaan!

Hypnotherapie kan voor heel veel problemen worden ingezet; van burn-out klachten, angsten, fobieën tot stoppen met roken, afvallen en verbeteren van sportprestaties. 

In sommige gevallen is hypnotherapie niet de aangewezen therapievorm, bijvoorbeeld bij psychosen. Ik zal je hier altijd naar vragen bij het intake formulier en als je twijfelt, kun je dit altijd aan mij vragen.

Wil je jij van jouw probleemgedrag af? En ben je klaar voor een Lief Begin voor jezelf?

Dan nodig ik je uit voor het 'hypnotherapie' programma waarmee je voor eens en altijd afscheid kunt nemen van jouw probleem. 

Het hypnotherapie programma in het kort

🀍 Drie sessies van (gemiddeld) 1,5 uur met Denise, die je helpt om jouw niet helpende patronen mentaal los te laten.

🀍 Per dag 20 min van jouw tijd om te luisteren naar een mp3 of om een andere huiswerkopdracht te maken.

ZEG VANDAAG NOG GEDAG TEGEN DIE BLOKKADES

Ik heb na 1 hypnose sessie bij Denise voor oude trauma`s ervaren hoeveel meer energie ik gelijk heb en hoeveel fijner en lichter mijn dagelijks leven is. Nooit gedacht dat ik weer zoveel energie kon hebben en hoe makkelijk dingen dan worden Geweldig Denise wat 1 sessie al kan doen! En je weet hoe weinig vertrouwen ik er in had.......

-Christel- 

HET WORDT DE HOOGSTE TIJD VOOR EEN LIEF BEGIN

Maak daarom direct een afspraak!

Ik ben Denise                  

Vanuit een diepe en liefdevolle verbondenheid, met alle vrouwen op deze wereld, weten wij, dat in welke fase van je leven je ook bevindt, hoe rot je je ook voelt en hoe uitzichtloos het nu lijkt, de oplossing en de hulpbronnen allemaal al in jou zitten, om weer gelukkig te worden met jezelf en jouw leven.

Gun jezelf en jouw leven een Lief begin, door te leren om van jezelf te gaan houden. Ook ik liep ooit rond met onrust en paniekaanvallen, onverwerkte trauma's en minderwaardigheidscomplexen. Ik stelde mij regelmatig de vraag of ik wel een goede moeder was? De perfecte echtgenote? De hardwerkende medewerker? Die leuke en attente vriendin?

​Je wordt gevormd door je verleden!

Door de onbewust opgeslagen negatieve patronen aan te pakken, ontstond bij mij innerlijke vrijheid, vertrouwen en rust in mijzelf. 

​Stap voor stap leerden ik te vertrouwen op mijn eigen kunnen. Grenzen te stellen en de oplossing te vinden in mijn eigen persoonlijke kracht. 

Leer mij beter kennen..... 

RUST, VEILIGHEID, ZELFACCEPTATIE EN LEVEN IN HET NU

Aan het einde van het hypnotherapie programma :

🀍 Heb je de mogelijkheid om voor nieuw, beter en gezonder gedrag te kiezen.

🀍 Ben je een hoop inzichten over jezelf rijker.

🀍 En is jouw Lief begin een feit.

Het hypnotherapie programma

Betaal in drie termijnen

€ 138,00

Het hypnotherapie programma

Betaal in één keer

€ 385,00

Je bespaart € 29,00

🀍 3 sessies van 1,5 uur

🀍ondersteunende mp3 of aroma

 

 

🀍 3 sessies van 1,5 uur

🀍 ondersteunende mp3 of aroma

 

 

Als je in jezelf gelooft, is alles mogelijk! 

Gun jezelf een Lief Begin