Traject Liefdevol Loslaten

Liefdevol loslaten

In vier sessies van anderhalf uur gaan we in het traject Liefdevol loslaten samen aan de slag. De oorzaak van je klachten vinden vaak hun oorsprong in je verleden. Veel keuzes maak je onbewust, vanuit patronen die je via je opvoeding hebt meegekregen. Je ontdekt welke patronen niet meer werken voor jou en leert om die liefdevol los te laten. Zo maak je ruimte voor nieuwe, gezondere patronen. Ruimte voor een nieuw lief begin, waarin je:

  • oude pijnen loslaat, ook fysiek,
  • grenzen leert kennen en stellen,
  • keuzes maakt die bij jou passen,
  • weet waar jij voor staat,
  • ontspant en harmonie vindt.

Elk traject begint met jou als vertrekpunt. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? Tijdens de sessies gaan we met elkaar in gesprek en geef ik energetische ontspanningsmassages. Ik zorg voor ontspanning en help je ontdekken wat je belemmert. Ik help je uit je hoofd te gaan en te voelen met je lijf, en om weer in verbinding met jezelf te komen.

 

De investering in het traject Liefdevol loslaten bedraagt 369 euro. Daarbij ontvang je een heerlijk geurend aroma dat speciaal is afgestemd op jouw behoeften, om je thuis te ondersteunen. Twijfel je nog of het traject iets voor jou is? Neem gerust contact met me op; ik vertel je graag meer.

Ben jij deze vrouw?

Je hoofd maakt overuren. Je voelt je onrustig. Een kleine gebeurtenis kan je geïrriteerd, boos of verdrietig maken. Lichamelijk heb je vage pijnklachten. Je schouders zijn continu gespannen en je onderrug is je zwakke plek.

En terwijl je hoofd en lijf om aandacht schreeuwen, houd jij je vooral bezig met anderen. Je kinderen, je partner, je werk, je vriendinnen. Je wilt niemand teleurstellen en op alle vlakken uitblinken.

Ben je bang om kopje onder te gaan?

Door het 'Liefdevol loslaten' traject transformeerde ik van iemand met het hoofd altijd in het verleden, een lichaam vol pijntjes. Iemand die zich zwak voelde en dacht een slechte moeder te zijn, naar iemand die grenzen stelt! En wat ik nóóit had gedacht: iemand die van zichzelf houdt. Bedankt!

-Angel-