INSCHRIJVING KVK Lief Begin is een feit!

Gepubliceerd op 5 september 2021 om 12:14

JIPPIE!!! Afgelopen woensdag hebben we ons ingeschreven bij de KVK. Vanaf 1 september is onze gezamenlijke praktijk 'Lief Begin' een feit! We zijn natuurlijk al een paar maanden in volle voorbereiding om mooie trajecten te ontwikkelen, zodat we alle zwangeren die dat willen, onze liefdevolle zwangerschapsbegeleiding vanuit ons hart gegeven kunnen aanbieden.

PRAKTIJK LIEF BEGIN is een feit !

Afgelopen woensdag hebben we ons ingeschreven bij de KVK. Dat ging niet helemaal zonder slag of stoot, want het bleek dat onze zelf verzonnen praktijk naam al in gebruik was of teveel leek op die van een andere praktijk, die ook zwangerschapsbegeleiding aan biedt! Dat was even balen, dus snel onze oude naam ingeschreven, briefje erbij getekend dat we op de hoogte waren van de risico's en daarna de tijd genomen om een nog beter passende naam te bedenken.

Na koffie en thee met gebak om ons nieuwe begin te vieren, zijn we richting Heiloo gereden voor onze volgende project.....aroma therapie. Daarover de volgende blog meer!

Maar voordat we daar naar toe zijn gegaan, zijn we heerlijk ontspannen gaan lunchen op een super gezellig terras aan het water. Ja, echt he, een rot leven. Maar je kunt moeilijk positieve, relaxte en ontspannen begeleiding gaan aanbieden, als je zelf ook niet zo leeft toch?! En daar is onze nieuwe, nog beter passende praktijk naam geboren: 'Lief Begin'. Het was een makkelijke en ontspannen geboorte....tja, dat kun je bij ons ook verwachten natuurlijk.

Dat vroeg hier en daar wel om wat aanpassingen, want enthousiast als we waren, hadden we al een hele website gebouwd met de oude naam en die ook al lekker rondgebazuind. Nou ja, schouders eronder en deze week een nieuwe website gebouwd, nieuwe social media pagina's aangemaakt en de rest zal ik jullie besparen ;-). Flexibileit is dan ook een van onze kernwaarden, want als je flexibel in het leven kan staan, kun je flexibel zwanger zijn en bevallen. Als je onder elke omstandigheid flexibel om kan gaan, met dat wat zich voordoet, dan ben je in controle, heb je altijd de keuze hoe je omgaat met ongemak en stress. En kun je positief, relaxt en ontspannen bevallen! Wil jij ook leren hoe je zo flexibel wordt? Dan helpen wij je daar heel graag mee, meld je aan voor een van onze super mooie en ontspannen trajecten en wordt ook zo flexibel dat je overal mee om kan gaan!

www.liefbegin.nl

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

dineke
2 jaar geleden

Super gaaf meiden! heel veel succes met jullie praktijk!!!

Anne-Marieke
2 jaar geleden

Wat een prachtige naam hebben jullie gekozen en wat een mooi concept. Jullie gaan vast heel veel aanstaande mama's helpen (en veel baby's een lief begin geven). Heel veel succes en plezier samen! Xx

Suzanne
2 jaar geleden

Wauw......wat super tof Kim & Denise.
Gefeliciteerd met deze geweldige stap in jullie leven.
Wat een prachtige visie hebben jullie, ik hoop dan ook dat jullie vele mensen tot steun kunnen en mogen zijn!
Ik wens jullie heel veel succes, maar vooral ook plezier in dit mooie vakgebied en jullie praktijk!